windows 7 configuration exam 70-680 answers : Jun 2021 Edition

Examcollection older Microsoft teachers as well as specialists can easily approve which Examcollection Microsoft 70-680 exam questions and answers are usually nearly appropriate. The complete fee associated with TS:Windows 7,Configuring has been nearly 95 percent. Previously mentioned ing, we might show the 70-680 study components created useful guide with regard to Microsoft applicants. Our own 70-680 pdf definitely worth the examinees sparing no effort to examine. You are able to bet the shoe you will have a good result by the Examcollection TS:Windows 7,Configuring practice checks.

2021 Jun 70-680 latest exam

Q131. - (Topic 1) 

You work in an international company which is named Wiikigo. Before entering this company, you have two years of experience in the IT field, as well as experience implementing and administering any Windows client operating system in a networked environment. 

You are professional in installing, upgrading and migrating to Windows 7, deploying Windows 7, and configuring Hardware and Applications and son on. 

You have a workgroup which contains five computers. Windows 7 is run by the computers. A computer named C01 has video and audio files. 

You have to share C01s video and audio files on the network. 

What should you do? (Choose more than one) 

A. Connect a removable drive and enable BitLocker To Go. 

B. A HomeGroup should be created. 

C. The files should be moved to a Media Library. 

D. All BranchCache rules should be enabled in Windows Firewall. 

Answer: B,C 


Q132. - (Topic 6) 

You have an answer file named Unattend.xml for a Windows 7 automated installation. You need to perform an unattended installation of Windows 7 by using the answer file. What should you do? 

A. Name the answer file as unattend.xml and save it to a floppy disk. Start the computer from the Windows Preinstallation Environment (WinPE). 

B. Name the answer file as unattend.xml and save it to a USB disk. Start the computer from the Windows Preinstallation Environment (WinPE). 

C. Name the answer file as autounattend.xml and save it to a floppy disk. Start the computer from the Windows 7 DVD. 

D. Name the answer file as unattend.txt and save it to a USB disk. Start the computer from the Windows Preinstallation Environment (WinPE). 

Answer: C 


Q133. DRAG DROP - (Topic 5) 

A computer that runs Windows XP has one partition. You install Windows 7 on the computer. 

You need to migrate a user profile from the Windows XP installation to the Windows 7 installation. 

What should you do? (To answer, drag the appropriate command from the list of commands to the correct location or locations in the work area.) 


Answer: 



Q134. - (Topic 5) 

You have a computer joined to a domain that runs Windows 7. Your company network contains a Windows Server 2008 R2 remote access server. The server is configured as a Network Access Protection (NAP) enforcement point. 

You set the startup type of the NAP Agent service to Automatic on the computer. 

You need to complete the configuration of the computer as a NAP client. 

What should you do? 

A. From the command line of the computer, enable the DHCP Quarantine Enforcement Client by using the netsh command. 

B. From the command line of the computer, enable the DHCP Quarantine Enforcement Client by using the ipconfig command. 

C. From the NAP Client Configuration console, configure the user interface settings. 

D. From the NAP Client Configuration console, configure the Health Registration settings. 

Answer: A 


Q135. - (Topic 3) 

You have a computer that runs Windows 7. 

You open Windows Internet Explorer and access a Web site as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 


You click the Suggested Sites button, but the suggestions fail to display. 

You need to obtain suggested sites. 

What should you do? 

A. From the Page menu, enable Caret Browsing. 

B. From the Safety menu, disable the SmartScreen Filter. 

C. From the Start menu, open a new Internet Explorer window. 

D. From the Microsoft Corporation Web site, refresh the Suggested Sites Web Slice. 

Answer: C 

Explanation: Opening a new Internet Explorer window will not open with InPrivate enabled. InPrivate is turned onInPrivate Browsing helps prevent Internet Explorer from storing data about your browsing session. This includes cookies, temporary Internet files, history, and other data. Toolbars and extensions are disabled by default. You must enable InPrivate 

Filtering manually each time you start a new browsing session. 


70-680 download

Replace windows 7 configuration exam 70-680 pdf:

Q136. - (Topic 3) 

You have a computer named Computer1 that runs Windows 7. 

You plan to migrate the user state on Computer1 by using User State Migration Tool (USMT) 4.0. 

You need to identify which user documents will be included in the migration. 

What should you do? 

A. Run Usmtutils.exe and use the /ec option. 

B. Run Sysprep.exe and use the /audit option. 

C. Run Loadstate.exe and use the /v:12 option. 

D. Run Scanstate.exe and use the /genmigxml option. 

Answer: D 

Explanation: 

ScanState You run ScanState on the source computer during the migration. You must run ScanState.exe on computers running Windows Vista and Windows 7 from an administrative command prompt. When running ScanState on a source computer that has Windows XP installed, you need to run it as a user that is a member of the local administrators group. The following command creates an encrypted store named Mystore on the file share named Migration on the file server named Fileserver that uses the encryption key Mykey: scanstate \fileservermigrationmystore /i:migapp.xml /i:miguser.xml /o /config:config.xml /encrypt /key:"mykey" 

/genmigxml: path to a file This option specifies that the ScanState command should use the document finder to create and export an .xml file that defines how to migrate all of the files on the computer on which the ScanState command is running. 


Q137. - (Topic 2) 

You have a computer that runs Windows 7. You connect to your company's network by using a VPN connection. 

You discover that when you establish the VPN connection, you are unable to access Internet Web sites. 

When you disconnect the VPN connection, you can access Internet Web sites. 

You need to access Internet Web sites while you are connected to the VPN. 

What should you do? 

A. Configure the VPN connection to use only PPTP. 

B. Configure the VPN connection to use only L2TP/IPSec. 

C. From the Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) properties of the local area connection, disable the Automatic metric setting. 

D. From the Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) properties of the VPN connection, disable the Use default gateway on remote network setting. 

Answer: D 

Explanation: 

To prevent the default route from being created In the properties of the TCP/IP protocol of the dial-up connection object, in the Advanced TCP/IP Settings dialog box, click the General tab, and then clear the Use default gateway on remote network check box. 


Q138. - (Topic 6) 

You plan to install Windows 7 on a new notebook computer. 

The computer will be used by users who speak English, French, and German. 

You need to select an edition of Windows 7 that enables the users to switch between different graphical user interface (GUI) languages. The solution must minimize costs. 

Which edition should you choose? 

A. Window 7 Home Premium 

B. Windows 7 Professional 

C. Windows 7 Starter 

D. Windows 7 Ultimate 

Answer: D 


Q139. - (Topic 5) 

You have three computers that run Windows 7 SP1. All computers are connected to the same network subnet of 10.0.10.0/24. The computers' network location is set to the Work network. 

You need to join all the computers to a HomeGroup. 

What should you do first? 

A. Set the network location to the Home network. 

B. Enter the HomeGroup password. 

C. Enable Network Discovery. 

D. Configure Windows Firewall to allow the Netlogon service. 

Answer: A 


Q140. - (Topic 5) 

A network has a main office and a branch office. 

The branch office has five client computers that run Windows 7. All servers are located in the main office. All servers have BranchCache enabled. 

Users at the branch office report that it takes several minutes to open large files located in the main office. 

You need to minimize the amount of time it takes for branch office users to open files located in the main office. 

What should you do? 

A. At the main office, configure the servers to use Distributed File System Replication (DFSR). 

B. At the main office, configure the Quality of Service (QoS) Packet Scheduler on all servers. 

C. At the branch office, configure the client computers to use BranchCache Hosted Cache mode. 

D. At the branch office, configure the client computers to use BranchCache Distributed Cache mode. 

Answer: D