Point Checklist: windows 7 70-680 practice test

Cause all that matters here is passing the Microsoft 70-680 exam. Cause all that you need is a high score of 70-680 TS:Windows 7,Configuring exam. The only one thing you need to do is downloading Exambible 70-680 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Aug vce 70-680:

Q91. HOTSPOT - (Topic 4) 

You have a computer running Windows 7 Enterprise. You need to set up a VPN connection using PPP protocol over SSL (Secure Socket Layer) using HTTPS channel. What type of VPN connection would you need? 


Answer: 



Q92. - (Topic 4) 

A company has client computers that run Windows 7 Enterprise. 

You need to ensure that Windows does not display notifications when programs try to install software or make changes to the computer, or if users make changes to Windows settings. 

Which two choices should you use to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. the leads command 

B. the netsh command 

C. share permissions 

D. Device Manager 

E. Local Users and Groups 

F. the folder Properties window 

G. the Services management console 

H. the Group Policy management console 

I. the User Account Control Settings Control Panel window 

Answer: H,I 


Q93. - (Topic 5) 

You use a portable computer that has Windows 7 Ultimate installed. The computer has a single 1-terabyte local drive C. 400 GB of the drive space is used by Windows and your documents libraries. 

You configure a backup task by using default settings to back up data to an empty 500-GB external USB drive. After two hours, the backup task stops, indicating that no free space is available on the USB drive. 

You need to be able to back up your libraries to the USB drive. 

You reformat a partition on the USB drive. 

What should you do next? 

A. Exclude the system image from the backup. 

B. Enable the NTFS file system compression on the USB drive, 

C. Enable the NTFS file system compression on drive C. 

D. Exclude folders located on remote computers from your libraries, 

Answer: A 


Q94. - (Topic 5) 

You use a computer that has Windows 7 Enterprise installed. 

You install Windows Vista Enterprise to a different partition. You discover that the computer boots to Windows Vista by default. 

You need to ensure that the computer boots to Windows 7 Enterprise by default. 

What should you do? 

A. On the Boot tab in the msconfig tool, highlight the Windows 7 boot entry and select the Set as default button. 

B. From an elevated command prompt in Windows Vista, run the bcdedit /default {current} command. 

C. On the Boot tab in the msconfig tool, highlight the Windows 7 boot entry and select the Advanced options button. 

D. From an elevated command prompt in Windows Vista, run the bcdedit /default {default} command. 

Answer: A 


Q95. HOTSPOT - (Topic 5) 

A company has client computers that run Windows 7. 

You need to secure a virtual private network (VPN) connection on the client computers. The remote access server must verify the identity of the client computers without requiring user credentials. 

Which authentication protocol should you use? (To answer, select the appropriate setting or settings in the work area.) 



Answer: 



70-680 exam

Update ms 70-680:

Q96. DRAG DROP - (Topic 6) 

Your organization has a Windows Server 2008 R2 server and Windows 7 Professional computers. 

Two groups require access to new applications. Each group uses a different application. You are adding 100 new computers to each group. 

You need to configure Windows Firewall to allow each group to access its application. 

Which four steps should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate four actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. ) 


Answer: 



Q97. DRAG DROP - (Topic 4) 

You administer Windows 7 Enterprise computers in your company network. All computers are deployed from a single Windows image (.wim) file. 

You want to deploy the .wim file to newly purchased computers by Windows Deployment Services (WDS). 

You need to protect an administrator account password used for deployment in an answer file. 

What should you do (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange then in the correct order). 


Answer: 



Q98. - (Topic 2) 

You have a dual boot PC running both Vista and Windows 7 on partitions on the computer. Which file would you edit to force the PC to book Vista by default? 

A. boot.ini 

B. ntfsboot.cfg 

C. bcdedit.exe 

D. system.cfg 

Answer: C 


Q99. - (Topic 3) 

You have a computer that contains a DVD drive and a single 350-GB hard disk drive. You attempt to install Windows 7 on the computer by using the DVD installation media and receive the following error message: "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device." 

You need to ensure that you can install Windows 7 on the computer by using the DVD installation media. 

What should you do? 

A. From the BIOS, modify the startup order. 

B. From the BIOS, enable Pre-Boot Execution Environment (PXE). 

C. Create an answer file named oobe.xml and place the file on the hard disk drive. 

D. Create an answer file named autounattend.xml and place the file on the hard disk drive. 

Answer: A 

Explanation: To install Windows 7 from a DVD-ROM, boot from the DVD-ROM drive and follow the prompts. You may need to configure the computer's BIOS to support booting from DVD-ROM. If a computer does not have a DVD-ROM drive attached, you can still install from DVD-ROM—you just need to acquire a USB DVD-ROM drive. In this case, it will be necessary to configure the computer's BIOS to boot from the USB device. 


Q100. - (Topic 3) 

You have a computer that runs Windows 7. The computer has two drives named C and D. Windows Backup is scheduled to run every day. The scheduled backup backs up a system image, all user, files, and drive D. Drive D fails. You replace the drive with a new drive. You need to recover the data on drive D by using the minimum amount of administrative effort. The solution must minimize downtime. 

What should you do? 

A. From Backup and Restore, click Restore all users files. 

B. From the properties of drive D, restore all previous versions. 

C. Open System Restore and apply the latest restore point. 

D. Start the computer from a system repair disc and restore a system image. 

Answer: A