Far out 101-01 exam cram Guide

101-01 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

Download 101-01 Dumps Free

Ucertify offers free demo for 101-01 exam. "Riverbed Certified Solutions Associate", also known as 101-01 exam, is a Riverbed Certification. This set of posts, Passing the Riverbed 101-01 exam, will help you answer those questions. The 101-01 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real Riverbed 101-01 exams and revised by experts!


If you would certainly such as to recognize more concerning 101-01 exam, call us or merely visit us at our internet 2PASSEASY.COM site.

Q17. Which of the following status states of the Steelhead appliance are valid? (Select 3)

A. Degraded

B. Normal

C. Healthy

D. Critical

E. Failed

Answer: ACD


Q18. What is the packaging distribution format for the Virtual Steelhead appliance?

A. Open Virtual Appliance

B. Open Virtual Image

C. Open Virtual Release

D. Open Virtual Source

E. Open Virtual Package

Answer: A


Q19. What transaction prediction modules are supported on the Steelhead Mobile client? (Select 3)

A. CIFS

B. WCCP

C. MAPI

D. ATP

E. Lotus Notes

Answer: ACE


Q20. To ensure peak operational performance, it is recommended that the Steelhead appliance be rebooted:

A. Once every week

B. Once every month

C. Rebooting the Steelhead appliance is not recommended as a performance enhancing maintenance activity

D. Rebooting the Steelhead appliance is not recommended because all network activity stops until it comes back

Answer: C


Q21. How many in-path rules will a WAN-initiated single connection execute on a Steelhead appliance?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

Answer: A


Q22. Which version of WCCP supports redirection of all TCP traffic?

A. Version 1

B. Version 2

C. Version 9

D. Version 12.2.18

Answer: B


Q23. Which of the following MAPI application-specific optimizations can be performed by Steelhead appliances?

A. Read ahead on attachments

B. Read ahead on large emails

C. Write behind on attachments

D. Write behind on large emails

E. All of the above

Answer: E


Q24. A fat pipe is a network that can carry large amounts of data without significantly degrading transmission speed. If you have a fat pipe that is not being fully utilized and you are experiencing WAN congestion, latency, and packet loss as a result of the limitations of regular TCP, which of the following RiOS features will help? (Select 2)

A. Enable Forced Burst TCP (FB-TCP)

B. Enable HighSpeed TCP (HSTCP)

C. Disable admission control

D. Lower the Advanced Security Checkflow Parameter (ASCP)

E. Enable Maximum TCP (MX-TCP)

F. Enable disk encryption

Answer: BE


Q25. Which of the following is a valid type of in-path rule on the Steelhead appliance? (Select 3)

A. Pass Through

B. Dynamic Detection

C. Auto Discover

D. Fixed-Target

E. Real-Time

Answer: ACD


Q26. Which of the following Steelhead appliance models support field replaceable disk drives? (Select

3)

A. 250

B. 2050

C. 6050

D. 5050

Answer: BCD


Q27. What happens to "new" data that a Steelhead appliance has not seen before? (Select 2)

A. Drop the new data

B. Create a tunnel to optimize the data

C. Scalable Data Referencing creates and sends new reference pointers to the peer Steelhead appliance

D. Compress the data using Lempel-Ziv and sends it to the peer Steelhead appliance

E. Sends only the references for the data to the counterpart Steelhead appliance

Answer: CD


Q28. What are the benefits of Application Streamlining?

A. Applications run up to 100 times faster

B. Reduces application chattiness by 65-98%

C. Accelerates the most important applications, such asCIFS, MAPI, NFS, HTTP/S, LotusNotes, and MS-SQL

D. All of the above

E. None of the above

Answer: D


Q29. The default action performed by the Steelhead appliance when it receives a packet with an existing DSCP value 46 is to:

A. Override the value with a default of 0

B. Override the value with the value of AF11

C. Reflect the value received by the original packet

D. Reflect the value returned by the symmetric TCP flow

Answer: C


Q30. When Adaptive Compression is used on a Steelhead appliance, what determines the switch to dynamically disable Lempel-Ziv compression if compression is deemed ineffective?

A. Periodic samples of data flows

B. Packet by packet analysis

C. Continual TCP session analysis

D. Reduction throttle signal from the Central Management Console (CMC)

E. Average available bandwidth

Answer: A


Q31. How many WAN visibility modes are available?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

E. 5

Answer: C


Q32. The Central Management Console (CMC) provides the following:

A. Rapid deployment of distributed Steelhead appliances

B. Simplifies ongoing configuration and management of distributed Steelhead appliances

C. Health monitoring of distributed Steelhead appliances

D. Performance reports of distributed Steelhead appliances

E. All of the above

Answer: E