A Complete Guide to 2v0-631 exam

2V0-631 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

Download 2V0-631 Dumps Free

It is more faster and easier to pass the VMware 2V0-631 exam by using Simulation VMware VMware Certified Professional 6 – Cloud Management and Automation Beta questuins and answers. Immediate access to the Up to the minute 2V0-631 Exam and find the same core area 2V0-631 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Sep 2v0-631:

Q11. An IP address is provisioned from a vRealize Automation Network Profile static IP range. 

What will happen when the workload using the IP address is destroyed? 

A. It will be automatically returned to the range for reuse within minutes. 

B. It will be batched with all reclaimable addresses and returned to the range daily. 

C. It will be permanentlymarked as unavailable for that specific range to prevent IP conflicts. 

D. It will be marked as unavailable until the range is deleted and recreated. 

Answer: A 


Q12. What is the most efficient way for an administrator to add multiple endpoints to vRealize Automation? 

A. Upload via CSV file. 

B. Export admin data to the vRealize Automation Web Console. 

C. Populate plugin data for each endpoint. 

D. Addplugins via multiple groups concurrently. 

Answer: A 


Q13. The ability to perform a stretch deploy of a virtual machine contained in a vApp using the vSphere Client is unavailable. The administrator verifies that the environment is properly licensed and the target virtual machine is powered off. 

What should the administrator do to enable the stretch deploy option? 

A. Power on the VM being stretch deployed. 

B. Configure the L2 VPN tunnel. 

C. Verify storage space on the destination is double the size of the VM 

D. Ensure the portgroup the VM connects to is VXLAN based. 

Answer: C 


Q14. Refer to the Exhibit. 

During application deployment, the load balancer is not being configured correctly, as shown in the exhibit. 

What could be done to resolve the issue? 

A. Change the direction of the dependency. 

B. Remove the dependency. 

C. Add an External Service component to configure the load balancer. 

D. Move the dependency to the Hyperic Agent. 

Answer: A 


Q15. Which three options will ensure that all machines deployed by the finance business group have the same Distributed Firewall rules? (Choose three.) 

A. Using Service Composer, create a Security Policy named Finance with the firewall rules. 

B. Using Service Composer, create a Security Group named Finance based on machine name and specify the Finance Groups Machine Prefix. 

C. Using Service Composer, assign the Finance Security Policy to the Finance Security Group. 

D. Using the Distributed Firewall, create a Security Policy named Finance with the firewall rules. 

E. Using the Distributed Firewall, create a Security Group named Finance based on machine name and specify the Finance Groups Machine Prefix. 

Answer: A,B,C 


2V0-631 real exam

Most recent 2v0-631 vce:

Q16. Which three are valid components of a Service Blueprint? (Choose three.) 

A. input parameters 

B. custom resource 

C. provisioning 

D. submission forms 

E. approval policy 

Answer: A,C,D 


Q17. An executive has asked for a report showing the number of machines in each business group and the total resources that those machines use. 

Which Resource Report can you run to satisfy the request? 

A. IaaS Capacity Usage by Group. 

B. IaaS Capacity Usage by Owner. 

C. IaaS Capacity Usage by Compute Resource. 

D. IaaS Capacity Usage by Blueprint. 

Answer: A 


Q18. You are creating an endpoint for vCloud Air. You need to set up multiple vCloud Air organizations as separate endpoints. 

What condition must apply? 

A. You must create reservation policies for each organization. 

B. You must allocate network segments for each organization. 

C. You must have account administrator permission for each organization. 

D. Each organization must use IP address, not FQDN. 

Answer: A 


Q19. An administrator is troubleshooting IaaS components in a vRealize Automation deployment. 

Which two steps outline the process for generating a log bundle for these components? (Choose two.) 

A. Open the vRealize Appliance management console. 

B. Navigate to vRA Settings > Logs and click Create support bundle. 

C. Run the SupportBundleUtil.exe file. 

D. Select each componentto collect log files and/or configuration files. 

Answer: C,D 


Q20. Refer to the Exhibit. 

An IaaS administrator is unable to remove the Payload01 cluster from the Fabric Group shown in the exhibit. 

Based on the exhibit, what could be the cause of the problem? 

A. The cluster is assigned to one or more Reservations. 

B. The cluster is assigned to one or more Reservation Policies. 

C. The administrator doesn't have the required permissions to remove clusters from the Fabric Group. 

D. To remove a cluster from a Fabric Group the hosts must be in maintenance mode. 

Answer: A