18 Tips For 70-357 IT specialist

70-357 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

Download 70-357 Dumps Free

Exam Code: 70-357 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Developing Mobile Apps
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-357 Exam.


If you would certainly such as to recognize more concerning 70-357 exam, call us or merely visit us at our internet 2PASSEASY.COM site.

Q1. DRAG DROP

You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app.

You need to ensure that the app can respond to speech.

How should you complete the code? To answer, drag the appropriate code elements to the correct targets.Each element may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.

Select and Place:

Answer: 


Q2. DRAG DROP

You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app that will provide users with the ability to assign tasks to their contacts. The app will have a button that users click to display their contact list.

You need to develop the click event handler for the button.

How should you complete the code? To answer, drag the appropriate code elements to the correct targets.

Each element may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between

panes or scroll to view content.

Select and Place:

Answer: 

Explanation: 

Example:

private async void PickAContactButton_Click(object sender, RoutedEventArgs e)

{

ContactPicker contactPicker = new ContactPicker();

Contact contact = await contactPicker.PickContactAsync();

}

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/mt185415.aspx


Q3. What is the best control to use for the top-level navigation? More than one answer choice may achieve this goal. Select the BEST answer.

A. SemanticZoom

B. Pivot

C. SplitView

D. ListView

Answer: B

Explanation: 

Tabs and pivots are used for navigating frequently accessed, distinct content categories. Tabs/pivots can be

used for top-level or sub-level navigation, and can be stacked in a top-level/sub-level pattern.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/dn997788.aspx


Q4. DRAG DROP

You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app named App1.

App1 can be started by using Cortana. To start the app, users must be able to say “App1 play my music” or “App1 play music”.

You need to write the Voice Command Definition (VCD) file to meet the requirement.

How should you complete the code? To answer, drag the appropriate code elements to the correct targets.

Each element may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between

panes or scroll to view content.

Select and Place:

Answer: 

Explanation: 

To specify where the app name can be spoken in the voice command.

The ListenFor element has a RequireAppName attribute that specifies where the app name can appear in the voice command. The BeforePhrase indicates that users must say your app name before the command phrase.

Example: Here, Cortana listens for “Adventure Works when is my trip to Las Vegas”.

<ListenFor RequireAppName=”BeforePhrase”> when is [my] trip to {destination} </ListenFor>

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/mt185616.aspx


Q5. HOTSPOT

You have the following code:

event1 += new PointerEventHandler(Target_PointerPressed);

event2 += new PointerEventHandler(Target_PointerWheelChange);

event3 += new PointerEventHandler(Target_PointerReleased);

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No.

Hot Area:

Answer: 

Explanation: 

*PointerPressed occurs when a single finger touches the screen.

*PointerWheelChanged occurs when the delta value of a mouse wheel changes.

*PointerReleased occurs when that same touch contact is lifted.

ThePointerReleased eventoccurs when the pointer device that previously initiated a Press action is released, while within this element. Note that the end of a Press action is not guaranteed to fire a PointerReleased event; other events may fire instead.


Q6. DRAG DROP

You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app.

While testing the app, you discover performance issues.You need to profile the performance of the app as the app runs.

Which three actions should you perform in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.

Select and Place:

Answer: 

Explanation: 

Visual Studio diagnostic tools help you analyze the performance of your programs .Click Debug / Start

Diagnostic Tools Without Debugging. Change the target to your project, and then select which Tool you want to run, such as Code Analysis.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/dn957936.aspx


Q7. DRAG DROP

You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app.

The app manipulates accounts by using a class named Account that you developed.

You need to automate tests for the debit method of the Account class.

How should you complete the code? To answer, drag the appropriate code elements to the correct targets.

Each element may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between

panes or scroll to view content.

Select and Place:

Answer: 

Explanation: 

Test methods marked with the TestMethod Attribute are unavailable if the class that contains them is not

marked with the TestClass Attribute. The test class is not valid without the TestClass Attribute.


Q8. You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app that will be published to the Microsoft Store.

You need to ensure that the app can access removable storage drives.

Which file should you modify?

A. Package.appxmanifest

B. Project.json

C. Project.csproj

D. App.xaml.cs

Answer: A

Explanation: 

The removableStorage capability provides programmatic access to files on removable storage, like USB keys and external hard drives, filtered to the file-type associations declared in the package manifest

Package.appxmanifest.Note: Capabilities must be declared in your Universal Windows Platform (UWP) app’s package manifest,

Package.appxmanifest, to access certain API or resources like pictures, music, or devices like the camera, the microphone, or removable storage devices.

The package manifest, Package.appxmanifest, is an XML document that contains the info the system needs to deploy, display, or update a Windows app.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/mt270968.aspx


Q9. You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app that will be published to the Microsoft Store.

You need to change the name of the app that will be displayed in the Store.

Which file should you modify?

A. App.xaml.cs

B. Package.appxmanifest

C. AssemblyInfo.cs

D. Project.json

Answer: B

Explanation: 

The removableStorage capability provides programmatic access to files on removable storage, like USB keys and external hard drives, filtered to the file-type associations declared in the package manifest

Package.appxmanifest.

Note: Capabilities must be declared in your Universal Windows Platform (UWP) app’s package manifest,

Package.appxmanifest, to access certain API or resources like pictures, music, or devices like the camera, the microphone, or removable storage devices.

The package manifest, Package.appxmanifest, is an XML document that contains the info the system needs to deploy, display, or update a Windows app.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/mt270968.aspx


Q10. DRAG DROP

You are building a Universal Windows Platform (UWP) app.

You need to ensure that users can start the app by using voice command in Cortana.

Which four actions should you perform in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.

Select and Place:

Answer: 

Explanation: 

These are the basic steps to add voice-command functionality and integrate Cortana with your app using

speech or keyboard input:

1. Create a VCD file. This is an XML document that defines all the spoken commands that the user can say to initiate actions or invoke commands when activating your app.

2. Register the command sets in the VCD file when the app is launched.

3. Handle the activation-by-voice-command, navigation within the app, and execution of the command.

Box 1: Create a VCD file. This is an XML document that defines all the spoken commands that the user can

say to initiate actions or invoke commands when activating your app.

Box 2: Register the command sets in the VCD file when the app is launched.

Here’s an example that shows how to install the commands specified by a VCD file (vcd.xml).

C#

var storageFile =

await Windows.Storage.StorageFile.GetFileFromApplicationUriAsync(

new Uri(“ms-appx:///AdventureWorksCommands.xml”));

await

Windows.ApplicationModel.VoiceCommands.VoiceCommandDefinitionManager.

InstallCommandDefinitionsFromStorageFileAsync(storageFile);

Box 3:

Once your app has been launched and the voice command sets installed, specify how your app responds to subsequent voice command activations.Example:

protected override void OnActivated(IActivatedEventArgs e)

{

// Was the app activated by a voice command?

if (e.Kind != Windows.ApplicationModel.Activation.ActivationKind.VoiceCommand)

{

return;

}

Etc.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/mt185609.aspx


Q11. DRAG DROP

You are developing an app in Microsoft Visual Studio 2015. The source code is stored in a team project in

Visual Studio Online. Visual Studio Online is configured to use Team Foundation version control. The team

project is configured to use a Builds check-in policy.

After you make some changes to the code, the project fails to build because of code errors.

You need to provide another developer with the ability to review the code changes.

Which four actions should you perform in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.

Select and Place:

Answer: 

Explanation: 

Box 1, Box 2:

From the web portal home page, start a feedback request by clicking the Request feedback button.

Box 3:

Add the feedback reviewers.

Box 4:

Reviewers launch your application and provide feedback through the free Microsoft Feedback Client which they need to install.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/vs/alm/work/connect/get-feedback


Q12. You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app that will be published to the Microsoft Store.

You need to change the name of the app that will be displayed in the Store.

Which file should you modify?

A. App.xaml.cs

B. Package.appxmanifest

C. AssemblyInfo.cs

D. Project.json

Answer: B

Explanation: 

The removableStorage capability provides programmatic access to files on removable storage, like USB keys and external hard drives, filtered to the file-type associations declared in the package manifest

Package.appxmanifest.

Note: Capabilities must be declared in your Universal Windows Platform (UWP) app’s package manifest,

Package.appxmanifest, to access certain API or resources like pictures, music, or devices like the camera, the microphone, or removable storage devices.

The package manifest, Package.appxmanifest, is an XML document that contains the info the system needs to deploy, display, or update a Windows app.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/mt270968.aspx


Q13. DRAG DROP

You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app. You have the following XAML markup:

You need to develop the code for Button_Click that displays the date that the user entered by using the

selected culture.

You write the following code.

Which code should you insert at line 03? Develop the solution by selecting and arranging the required code

blocks in the correct order.

NOTE: You will not need all of the code segments.

Select and Place:

Answer: 


Q14. DRAG DROP

You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app. All of the code sources are hosted in GitHub.

You need to create a new branch in GitHub.

What commands should you run? To answer, drag the appropriate values to the correct targets. Each value

may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.

Select and Place:

Answer: 

Explanation: 

Box 1:

The git checkout command switch branches or restore working tree files.

Specifying -b causes a new branch to be created as if git-branch[1] were called and then checked out.

Box 2:

The git push command push changes to a remote repository.

Example: git push origin

Without additional configuration, pushes the current branch to the configured upstream

http://git-scm.com/docs


Q15. DRAG DROP

You are developing an app in Microsoft Visual Studio 2015. The source code is stored in a team project in

Visual Studio Online. Visual Studio Online is configured to use Team Foundation version control. The team

project is configured to use a Builds check-in policy.

After you make some changes to the code, the project fails to build because of code errors.

You need to provide another developer with the ability to review the code changes.

Which four actions should you perform in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.

Select and Place:

Answer: 

Explanation: 

Box 1, Box 2:

From the web portal home page, start a feedback request by clicking the Request feedback button.

Box 3:

Add the feedback reviewers.

Box 4:

Reviewers launch your application and provide feedback through the free Microsoft Feedback Client which they need to install.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/vs/alm/work/connect/get-feedback


Q16. You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app.

You have the following XAML code.

You need to localize the app so that it displays “Bonjour” if the current language in Windows is set to French.

Which four actions should you perform in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.

Select and Place:

Answer: 

Explanation: 

Box 1, Box 2:

The localized Resources.resw files should be put into subfolders of a folder named Strings.

Box 3:

The Resources.resw files contain localized text.

Box 4:

In Visual Studio you can set “Build Action” for a project item to ‘Resource’ or ‘Embedded Resource’ A “.resx” file is a special kind of embedded resource.

https://msdn.microsoft.com/library/aa992030(v=vs.100).aspx


Q17. DRAG DROP

On the details page, you render the picture of the computer inside an object of the Rectangle type.

You need to implement the ability to rotate the rectangle that contains the picture.

How should you complete the code? To answer, drag the appropriate code elements to the correct targets.

Each element may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between

panes or scroll to view content.

Select and Place:

Answer: 

Explanation: 

Box 1, Box 2: Get the Rectangle and its RenderTransform matrix:

Rectangle rectToMove = e.OriginalSource as Rectangle;

Matrix rectsMatrix = ((MatrixTransform)rectToMove.RenderTransform).Matrix;

Box 3, box 4, box 5: Rotate the Rectangle:

rectsMatrix.RotateAt(e.DeltaManipulation.Rotation,

e.ManipulationOrigin.X,

e.ManipulationOrigin.Y);

https://msdn.microsoft.com/library/ee649090(v=vs.100).aspx


Q18. You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app.

You plan to publish the app to the Microsoft Store. The app will have a 30-day trial mode.

During the trial mode, you need to limit the number of exposed features.

Which object should you use to ascertain whether the app is running in trial mode?

A. CurrentApp

B. ListingInformation

C. Current

D. Application

Answer: B

Explanation: 

Exclude or limit features in a trial version by using the current license state of your app, that is stored as

properties of the LicenseInformation class.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/mt219685.aspx